AMPA Escola Pegaso - Curs 2017-2018

FESTA BENVINGUDA A P3

Dijous, 02 Octubre 2014

Buy Custom Written Essays to get the best paper. There is enough time to go through your completed paper to ascertain the quality of the paper. Benvolgudes famílies,

Top list of the Psychology Essay On Eating Disorders is your key to success! We are glad to provide you with freshest proofreading services reviews and trustworthy El proper dimecres 8 d'octubre a les 16.30 hores tindrà lloc al menjador de l'escola la 2a Festa de P3.

bermuda triangle speech outline Best here personal statement essay for college application help writing master of arts thesis brock Aquesta festa té com objectiu conèixer als nens i nenes, com a les seves famílies que aquest any han entrat de nou a l’escola i compartir una tarda tots plegats.

Enjoy the Best enter Services by Professional Writers. Buy Coursework at Affordable Prices by The Coursework UK and Get Top Grades for Durant la festa, els alumnes de P4 i P5, amb les seves famílies els explicarem com és la nostra escola i compartirem plegats una estona de jocs i berenar.

Essay Writing Help Online - If you need to find out how to compose a good essay, you have to read this choose the service, and our professional writers Que farem? Us explicarem que fem, ens coneixerem i compartirem amb les famílies de P4 i P5 l'escola i experiències i els nens jugaran.

http://www.tkspace.net/?homework-helpers-long-valley-nj offers you a wide range of academic writing services. We have only pro writers in our team. High quality guaranteed. A la festa hi haurà berenar i una sorpresa.

Esperem que vingueu totes les famílies i que els nostres fills puguin compartir una tarda de festa plegats!!!

Benvolgudes famílies,

Aquest curs l'oferta d'activitats familiars canvia de format.

Les activitats familiars es duran a terme en tallers puntuals, degut a que l'afluència en les activitats quinzenals no era  molt gran. Organitzarem tallers de Balls i Manualitats puntuals, coincidint amb els actes ​en que ​participem com a AMPA, com per exemple festes del barri, carnestoltes...

Per poder ofertar altres activitats us demanem que ens ompliu el qüestionari que us adjuntem, així podrem organitzar activitats adaptades als interessos de tots i totes.

El grup de tabals, ja consolidat, iniciarà de nou la seva activitat el dia 4 d'octubre.

Per a qui no el conegui, el grup de tabals està format per nens i nenes de l'escola a més de pares i mares. Esperem que el grup aquest curs creixi, així que us esperem!

Recordeu! els dissabtes al matí ens trobem al menjador gran de l'Escola (podreu trobar l'horari al taulell de l'AMPA i a la web).

Moltes gràcies per la vostra col·laboració i us esperem a tots de nou!

Podeu omplir el qüestionari de les seguents maneres:

 • Mitjançant el formulari web (click aquí)
 • Baixant el formulari (desar aquí) i retornar-lo complimentat per correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o imprimir-lo i entregar-lo al despatx de l’Ampa o a la bústia​.

Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Benvolgudes famílies,

Un informem que aquesta setmana tindrà lloc la primera reunió de Junta Directiva del curs 2.014-2.015. Els detalls son els següents:

 • Dia i hora: Dimecres 17 de setembre a les 19.30 hores
 • Lloc: Taller de l'Escola
 • Ordre del dia:
  • Memòria curs 2013
  • Objectius curs 2014
  • Revisió càrrecs junta
  • Festa benvinguda P3
  • Precs i preguntes
 • Documents:

 

BENVINGUDA AL NOU CURS 2014-2015

Dilluns, 15 Setembre 2014

Benvolgudes famílies,

Hem començat un nou curs i des de l'AMPA us volem donar la benviguda a totes les famílies. Després de les vacances d'estiu les aules tornen a estar plenes d'energia i vitalitat.

Volem aprofitar per agrair l'esforç que fan tots els professionals del centre fent de la nostra Escola, una gran Escola (Equip Directiu, Coordinadors/es, Profesors/es, Mainaderes, monitors/es,...).

Aquest curs no serà diferent als anteriors en relació a les nostres reivindicacions en defensa de l'Escola Pública i de Qualitat. Intentarem fer dels nostres actes, la nostra veu, sempre acompanyats de les nostres samarretes groges.

En els pròxims dies anirem facilitant tota la informació que tinguem sobre el nou curs, intentant ser el màxim comunicatius possibles.

També us demanem la vostre col·laboració en totes les activitats que propossem, ja que és la manera de fer més gran l'Escola. Amb la participació de tots ho aconseguirem!!

Us deixem una imatge d'avuí al matí abans de la apertura de les portes d'aquest nou curs.

 

Benvolgudes famílies,
 
Us informem que el període d’inscripció als extraescolars del proper curs 2014-2015 s'ha ampliat i es pot fer al despatx de l’ampa en l'horari de despatx.  Recomanem fer la inscripció durant els propers dies de setembre ja que les activitats tindran places limitades.
 
Així mateix, us informem, que les activitats per aquest nou curs, a diferència d’altres anys, començaran el 15 de setembre, sempre que hi haguin inscrits suficients per dur a terme l'extraescolar.. Al llarg del curs l’horari d’atenció a les famílies serà els dilluns i dijous de 16’30 a 17’30 h.
 
A dia d'avui, les extraescolars que començaran el proper 15 de setembre son:

 •  Anglès P4 i P5 ( dilluns/dimecres i dimarts/dijous)
 •  Natació
 •  Futbol de 3r/4t
 •  Futbol de 5è/6è
 •  Patinatge
 •  Iniciació esportiva 1r i 2n

Adjunt a aquest escrit teniu el full d’inscripció i les activitats proposades pel proper curs. En aquest quadre podeu veure la relació de descomptes que s’aplicaran.

Nº GERMANS MATRÍCULA

QUANTITAT D'ACTIVITATS

DESCOMPTE SOBRE LA QUOTA FINAL
1 SI

1

2

3

0%

5%

10%

2 1 PER FAMÍLIA

1

2

3

5%

10%

15%

3 1 PER FAMÍLIA

1

2

3

10%

15%

20%


Us deixem també el document de totes les activitats extraescolars per al nou curs (descarrega aquí)
 
Per qualsevol dubte o aclariment podeu trucar al 686 524 322 (Josep).

15 SETEMBRE AMB SAMARRETA GROGA SOS

Dijous, 11 Setembre 2014

Benvolgudes famílies,


Aquest any continuem lluitant en defensa de l'Escola Pública i per aquest motiu us demanen que  There are many source urls to choose from, but IndieReader offers the best value, with prices almost half that of our competition. porteu als vostres fills amb samarreta groga (preferiblement la de SOS) el primer dia d'escola per continuar mostrant el nostre rebuix a les retallades i contra la implantació de la LOMCE que comença a aplicar-se aquest curs 2014-1015 per a molts dels nostres fills.

Us animem a participar en totes les accions i mobilitzacions que anem fent durant el curs.

Reverse outlining helps you to achieve a greater level of objectivity by This may involve a back-and-forth between Personal Statement For Graduate and body COMISSIÓ DE MOBILITZACIONS I REL. EXTERNES

Benvolgudes famílies,

Aquest cap de setmana tindrà lloc la inaguració de la nova pista amb coberta de l'Escola Pegaso i l'IES Princep de Viana.

Aquesta acte festiu està organitzat pel Club Patí Congrés i obert a tot el barri.

Durant els dies 13 i 14 de setembre (dissabte i diumenge), hi hauran partits de tots els equips que té el Club, des dels més petits, fins els més grans.

A més, el diumenge de 12 a 14 hores, hi haurà portes obertes, on tothom, tan petits com grans podran patinar a la pista de Torroella de Montgrí. També qui vulgui podrà iniciar-se en el patí i també amb l'estic.

 

 

 

Podreu trobar tota la informació a la pàgina oficial de facebook del Club Patí Congrés.

Us esperem!!

Benvolgudes famílies,

Us recordem que aquest dimecres 3 de setembre començarem amb l'entrega dels llibres de text del present curs 2.014-2.015 de 17 a 20 hores, començant pels alumnes de P3, P4 i P5.

Dijous 4 i divendres 5, en el mateix horari de 17 a 20 hores, es continuará amb l'entrega del llibres de la següent manera:

 • Dijous 4 de setembre, alumnes de 1er, 2on i 3er
 • Divendres 5 de setembre, alumnes de 4art, 5è i 6è

També us recordem que les famílies amb més d’un infant no hauran de fer la recollida en diversos dies. El dia que vinguin per a un dels infants, podrà sol•licitar l'entrega dels llibres de la resta de germans.

IMPORTANT: Quan vingueu a recollir els llibres, heu de portar el full de l’albarà que us heu quedat i el comprovant del pagament si heu fet l’ingrés pel banc i encara no l'heu portat/entregat al despatx de l'AMPA.

En cas de que alguna família no hagi pogut reservar els llibres, podeu passar pel despatx de l’AMPA en l’horari habitual a partir del 8 de setembre.

Qualsevol dubte que tingueu, us podeu remetre a  My picks for the top three follow urls include those features and more. But which one is the right one for you? Read my essay writing Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  o  The best Bbc Homework Help from Australian pro experts. Exceptional quality that ensures the highest scores. It's totally affordable service for every student Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Benvolgudes famílies,

Us informem que el 3, 4 i 5 de setembre son els dies per a les recollides dels llibres de text.

L'horari serà de 17 a 20 hores i el repartiment es realitzarà per grups i de la següent manera:

 • Dimecres 3 de setembre, alumnes de P3, P4 i P5
 • Dijous 4 de setembre, alumnes de 1er, 2on i 3er
 • Divendres 5 de setembre, alumnes de 4art, 5è i 6è

Les famílies amb més d’un infant no hauran de fer la recollida en diversos dies. El dia que vinguin per a un dels infants, podrà sol•licitar l'entrega dels llibres de la resta de germans.

IMPORTANT: Quan vingueu a recollir els llibres, heu de portar el full de l’albarà que us heu quedat i el comprovant del pagament si heu fet l’ingrés pel banc i encara no l'heu portat/entregat al despatx de l'AMPA.

En cas de que alguna família no hagi pogut reservar els llibres, podeu passar pel despatx de l’AMPA en l’horari habitual a partir del 8 de setembre.

Qualsevol dubte que tingueu, us podeu remetre a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Pàgina 10 de 10