AMPA Escola Pegaso - Curs 2017-2018
click Subscripció a aquest canal RSS

source link Benvolgudes famílies, follow site source link Us informem que el 3, 4 i 5 de setembre son els dies per a les recollides dels llibres de text. follow site here L'horari serà de 17 a 20 hores i el repartiment es realitzarà per grups i de la següent manera:

next
  • Dimecres 3 de setembre, alumnes de P3, P4 i P5
  • Dijous 4 de setembre, alumnes de 1er, 2on i 3er
  • Divendres 5 de setembre, alumnes de 4art, 5è i 6è

Advantage Shopping Online Essay Les famílies amb més d’un infant no hauran de fer la recollida en diversos dies. El dia que vinguin per a un dels infants, podrà sol•licitar l'entrega dels llibres de la resta de germans.

http://www.sgc.utoronto.ca/index4.php?cheap-essay-writing=buy-cheap-essay-papers

http://172east4th.com/american-revolution-essay/ IMPORTANT: Quan vingueu a recollir els llibres, heu de portar el full de l’albarà que us heu quedat i el comprovant del pagament si heu fet l’ingrés pel banc i encara no l'heu portat/entregat al despatx de l'AMPA. writing an admission essay on yourself http://www.oipl.net/?resume-md-phd En cas de que alguna família no hagi pogut reservar els llibres, podeu passar pel despatx de l’AMPA en l’horari habitual a partir del 8 de setembre. self help group thesis http://www.atelierfotografico.eu/gilded-age-essay/ Qualsevol dubte que tingueu, us podeu remetre a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

enter
Pàgina 10 de 10
enter site