AMPA Escola Pegaso - Curs 2017-2018

Per primera vegada l'AMPA de l'escola ha participat aquest matí en la MOSTRA D'ENTITATS DE LA SAGRERA en un stand compartit amb les altres AMPES de les escoles públiques del barri.

A banda de poder conèixer les diferents entitats del barri, els assistents han pogut gaudir de tallers de country i exhibició de balls de Batuka. Tot això amenitzat pels tabals i amb la companyia de la geganta "La Sagrerina".

http://noordinarycamps.org/good-paper-writing-service/      

     

ELECCIONS AL CONSELL ESCOLAR

Dilluns, 03 Novembre 2014

Eleccions 2014 Consells Escolars dels Centres


Participa-hi!

El consell escolar del centre és l'òrgan col·legiat de participació de la comunitat escolar en el govern del centre. En el consell escolar hi ha representats tots els col·lectius que intervenen en la comunitat educativa: director, professorat, alumnat, personal d'administració i serveis, etc.

En els centres públics, la funció principal del consell escolar és participar en la presa de decisions en relació amb aquells temes importants per al funcionament i l'organització del centre: el projecte educatiu, la programació general, la gestió econòmica, etc.
Els membres del consell escolar són elegits per un període de quatre anys i es renoven per meitats cada dos anys.
El curs escolar 2014-2015, el procés electoral s'inicia el 3 de novembre de 2014
Calendari del procés electoral

Inici del procés: 3 de novembre de 2014
Constitució de les meses electorals: abans del 12 de novembre de 2014
Votacions de cada sector: entre el 24 al 28 de novembre de 2014
Constitució del consell escolar: abans del 23 de desembre de 2014

http://www.captainconso.com/how-to-write-a-paper-on-diabetes/ Si teniu qualsevol dubte podeu contactar amb nosaltres a través de Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. .

Benvolgudes famílies,

El passat dissabte 25 d’octubre va tenir lloc l’Assemblea General Ordinària de l’AMPA del Curs 2014-2015 a la sala d’actes de l’escola.

Els membres de la Junta volem agrair l’assistència, les aportacions i les consultes de totes les famílies que ens vau acompanyar.

En aquesta Assamblea es va aprovar per majoria els comptes corresponents al curs 2013-2014 així com el pressupost econòmic per aquest curs 2014-2015.

Es va presentar la Junta de l’AMPA per aquest curs i va ser aprovada per majoria. El president va explicar l’organigrama de funcionament.

Destacar que es va crear un interessant debat sobre el per què és important ser membre de l’AMPA, les tasques que realitza, en què ajuda a l’escola i a les famílies… Es planteja la necessitat d’augmentar la quota d’AMPA per seguir oferint els mateixos serveis i s’aprova per majoria.

Per part de la Junta es convida a les famílies a participar en tot allò que puguin en les activitats i tasques que realitza l’AMPA.

La Junta comenta que una de les nostres prioritats és que les famílies estiguin informades en tot moment de tots els aspectes en què treballa i gestiona l’AMPA. Apostem per una informació ràpida, clara i oberta a tots els socis.

Es per aquest motiu que en breu penjarem a la web un apartat per aquests temes i aportarem informació més extensa de l'Assemblea.

Tots els detalls de l’Assamblea, punts del dia, estats de comptes, pressupostos…els podreu trobar a l’acta de la mateixa, en el despatx de l'AMPA.

Us dessitgem a tots un molt bon curs!

      

Junta AMPA Escola Pegaso

Benvolgudes famílies,

Des de l'Escola de Pares us volem informar d​'un programa de xerrades que realitzarem durant el mes de novembre i desembre. En el següent enllaç teniu tota la informació (també al tauler d'anuncis i al facebook i blog):

HORARI: DILLUNS 10, 17, 24 DE NOVEMBRE I 1 DE DESEMBRE DE 20H A 21.30H

TEMES: 

 • EDUCACIÓ I INTEL.LIGÈNCIA EMOCIONAL
 • LA COMUNICACIÓ FAMILIAR
 • HÀBITS, RUTINES, NORMES I VALORS
 • AUTOESTIMA I SEGURETAT PERSONAL (PARES I FILLS)
 • EDUCAR EN L'ESFORÇ I PERSEVERANÇA
 • RELACIÓ AMB L'ESCOLA
 • PARENTALITAT POSITIVA

http://www.nfz-lublin.pl/?become-an-organ-donor-persuasive-speech Els temes es tractaran de manera transversal per lo que és necessari assistir a totes les sessions.

click here Per fer la reserva de plaça contactar amb nosaltres abans del 7 de novembre a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

most essays focus on Les places són limitades i s'assignaran per rigurós ordre d'inscripció a través del mail facilitat, tenint prioritat les famílies de l'escola.

JA TENIM NOM PEL GRUP DE TABALS

Dimecres, 29 Octubre 2014

Benvolgudes famílies,

Com tots sabreu la darrera setmana vam fer votacions per triar el nom del Grup de Tabals. Després de fer el recompte de vots del formulari penjat al facebook i blog i de la urna que vam posar a consergeria, el resultat és: 

Aquest serà a partir d'ara el logo del grup fet per un pare de l'Escola, al qual volem agrair.

Moltes gràcies a tots per la vostra participació.

El Grup de Tabals es va estrenar el curs passat a les cercaviles de les Festes de Primavera del barri i aquest curs estrenarem el nostre nom a les Festes de La Sagrera.

Esperem que ens acompanyeu en totes aquelles activitats que participem durant el curs, ja siguin festives, reivindicatives... La nostra primera​ trobada serà el pròxim:

 • 16 de novembre Festes de La Sagrera
 • 30 de novembre Festes de St. Andreu

Us hi esperem a tots!

Benvolgudes famílies,

Des de l'Ampa estem preparant la nostra participació a les rues de les Festes de La Sagrera i St. Andreu, junt amb el grup de Tabals de l'escola i el nostre "Pegàs". Us animem a totes les famílies a participar i perque sigui més divertit anirem amb una "petita disfressa".

 • TALLER DE DISFRESSA: 1 de novembre de 10.30h a 12h al Taller de l'Escola.
 • RUA lA SAGRERA: 16 novembre
 • RUA ST. ANDREU: 30 novembre

El material per la disfressa el posarà l'Ampa. Per aquelles persones que no puguin assistir al taller us adjuntem el TUTORIAL i una IMATGE d'exemple. Podreu passar pel despatx a partir del 4 de novembre per recollir el vostre kit de material i fer-ho a casa.

Animeu-vos a participar, passarem un matí plegats i farem veure la nostra escola al barri.

Imatge de la Rua de Sant Andreu 2.014

Us esperem!!

Per a facilitar la gestió del servei de ludoteca us agrairíem que complimenteu el formulari de monitoratge. És molt important per a organitzar correctament el servei disposar d'aquestes dades.

Moltes gràcies!!

L'AMPA necessita de la vostra col·laboració i volem que ens ajudeu a escollim el nom del nostre grup de tabals. Aquest nom l’estrenarem a la cercavila de les festes de la sagrera el proper 16 de novembre.

Les votacions finalitzaran al tancament de l'Assemblea del proper dissabte.

Per a facilitar l'accés a les votacions, a partir de demà 22 d'octubre, hi haurà una urna a consergeria.

Les tres opcions finalistes son:

 • Tabalers de la pegaso
 • Toc de pegàs
 • Els trots de la pegaso

Podeu accedir al nostre formulari on-line per a fer les vostres votacions a: http://goo.gl/forms/GIsNXH3ugi

Moltes gràcies per la vostre participació!!

Benvolgudes famílies,

El curs 2012-2013 des de l’Escola de Pares, es va dur a terme el taller de “Créixer en família” a través del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya i realitzat per EDUVIC SCCL.

EDUVIC SCCL, constituïda el 1994, és una societat cooperativa de treball associat, amb caràcter d'iniciativa social, sense ànim de lucre que té per objectiu treballar amb la infància, l'adolescència i la joventut, en general i en risc social, incidint en les seves famílies, en el seu entorn i en la societat, tant a nivell especialitzat com a nivell preventiu.

En motiu de la celebració del 20è aniversari, EDUVIC, ens convida a totes les famílies de l’Escola a un dia de concerts i tallers al Parc de la Ciutadella, el proper diumenge 19 d'octubre de 10 a 14 hores.

A la pàgina web (www.eduvic.coop) podeu trobar tota la informació de l'esdeveniment (veure aquí) on trobareu tota la informació relativa a aquesta diada i el programa.

És una activitat gratuïta i oberta a tothom.

Dintre del programa cal destacar tots els tallers, els concerts del grup Xiula, que ja coneixem (http://xiula.cat) i d'en Marc Oriol (www.marcoriol.com).

Volem aprofitar aquesta notícia per agrair des de la nostre AMPA a EDUVIC SCCL per tots els projectes i labors socials que duen a terme, esperant i desitjant que compleixin molts més.

Moltes Felicitats i enhorabona!!

Benvolgudes famílies,

Us convoquem a l’Assemblea General Ordinària del Curs 2014-2015 que tindrà lloc el proper dissabte 25 d’octubre del 2014 a les 10,30 hores en primera convocatòria i a les 11,00 hores en segona, a la Sala d’Actes de l’Escola.

Ordre del dia serà el següent:

 1. Presentació de l'Assemblea.
 2. Lectura i aprovació de l'acta de l'anterior Assemblea.
 3. Examen del balanç econòmic i aprovació de comptes del curs 2013-2014.
 4. Lectura de l'informe d'auditoria de comptes i nomenament de nous censors de comptes.
 5. Presentació candidatures per a la Junta de l’AMPA.
 6. Aprovació de la Junta Escollida.
 7. Organigrama de funcionament de l’AMPA.
 8. Presentació i aprovació del pressupost econòmic curs 2014-2015.
  • Augment de la quota de Soci.
  • Exposició sobre el repartiment i gestió de la quota de material i serveis.
 9. Revisió dels Estatuts actuals.
 10. Precs i preguntes.

Us agraïm a totes les famílies que feu difusió de la convocatòria, ja que és molt important la vostra assistència, valoracions i consultes, ja que aquesta és la manera per a que entre tots ajudem a contribuir en la millora d’aquesta Associació i de la nostre Escola.

Totes les famílies d’alumnes de l'Escola hi són convidades a assistir (es recorda, però, que només les famílies associades tindran dret a vot).

En el cas que no pugueu assistir a l'Assemblea, teniu el dret com a famílies associades a delegar el vostre vot mitjançant el document de delegació de vot.

Podeu des d'aquesta notícia desar el document de la Convocatòria (click aquí).

En la finalització de l'Assemblea, es durà a terme un petit pica-pica de germanor on tindrem l'ocasió de connèixer-nos de més a prop i intercanviar opinions.

Us anirem informant de qualsevol notícia relacionada amb l'Assemblea i...

Us hi esperem!

Junta AMPA Escola Pegaso