AMPA Escola Pegaso - Curs 2017-2018

follow link - diversify the way you cope with your homework with our professional service Benefit from our cheap custom essay writing services and Benvolgudes famílies,

When you want to http://mujerguatemala.org/credit-union-business-plan/s for college there are things to consider in order not to fall a victim of poorly prepared work Avui ha sigut un dia molt especial... hem tingut una Cercavila espectacular!!

Ha sigut així gràcies a vosaltres. Tots els que ens heu acompanyat, els que anàveu de whatsapp’s amb uns eslògans magnífics portats per grans i petits, els que al veure la representació de l’Escola pels carrers s’han afegit i han ballat amb els nostres tabalers, que ha sigut la seva estrena de nom i d’imatge... els Toc de Pegàs.

Volem agraïr a tothom que ha participat i que durant tota la rua ens ha saludat i ballat amb el nostre ritme.

Gràcies a tots!!

També volem felicitar a la Comissió de Festes de La Sagrera per la feina que estan duent a terme aquest dies i a la Cercavila d’avui. Ha sigut una organització de primera.

També us volem recordar que el proper 30 de novembre tornem a tindre Cercavila a Sant Andreu. Necessitem de nou a tots vosaltres i els que es vulguin afegir per a fer-nos veure... i com no... amb les nostres samarretes de whatsapp’s amb: Sí, jo vaig a la Pegaso; La meva escola és la Pegaso; La Pegaso Mola; ...

Us anirem informant de la preparació i de l’organització d’aquesta nova Cercavila i... Us esperem!!

De nou gràcies per tot!!

                

  

TOTS A LA CERCAVILA!

Diumenge 16 de novembre

Ja han arribat les FESTES de LA SAGRERA! I aquest diumenge tots sortim a la cercavila acompanyant al nostre Pegàs i als nostres tabalers, els Toc de Pegàs!                                    

 

  Dia: diumenge 16/11/14

Make your website stand out and convert more visitors with our web enter site, at India based Content Writing Company Content Beats.   Punt de trobada: 10,30h a l’escola

We offer top quality http://www.velerosa.it/computer-science-admissions-essay/ to college, university students. Enter the college of your dream with our application essay writers   Inici de la cercavila (pels que s’adormin): 11,30 hores a la Plaça Massades.

  Punt d’arribada: Plaça Massades.

http://www.kassoudakis.gr/?research-paper-on-equal-pay-act - put out a little time and money to get the report you could not even imagine Use this platform to receive your valid paper handled   Complements:      Podeu trobar-los al despatx de l’AMPA

 

 

I després, dinar de carmanyola a l’escola per acabar la festa!

Us hi esperem!!!

 

     

Per primera vegada l'AMPA de l'escola ha participat aquest matí en la MOSTRA D'ENTITATS DE LA SAGRERA en un stand compartit amb les altres AMPES de les escoles públiques del barri.

A banda de poder conèixer les diferents entitats del barri, els assistents han pogut gaudir de tallers de country i exhibició de balls de Batuka. Tot això amenitzat pels tabals i amb la companyia de la geganta "La Sagrerina".

     

     

ELECCIONS AL CONSELL ESCOLAR

Dilluns, 03 Novembre 2014

Eleccions 2014 Consells Escolars dels Centres


Participa-hi!

El consell escolar del centre és l'òrgan col·legiat de participació de la comunitat escolar en el govern del centre. En el consell escolar hi ha representats tots els col·lectius que intervenen en la comunitat educativa: director, professorat, alumnat, personal d'administració i serveis, etc.

En els centres públics, la funció principal del consell escolar és participar en la presa de decisions en relació amb aquells temes importants per al funcionament i l'organització del centre: el projecte educatiu, la programació general, la gestió econòmica, etc.
Els membres del consell escolar són elegits per un període de quatre anys i es renoven per meitats cada dos anys.
El curs escolar 2014-2015, el procés electoral s'inicia el 3 de novembre de 2014
Calendari del procés electoral

Inici del procés: 3 de novembre de 2014
Constitució de les meses electorals: abans del 12 de novembre de 2014
Votacions de cada sector: entre el 24 al 28 de novembre de 2014
Constitució del consell escolar: abans del 23 de desembre de 2014

Si teniu qualsevol dubte podeu contactar amb nosaltres a través de Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. .

Benvolgudes famílies,

El passat dissabte 25 d’octubre va tenir lloc l’Assemblea General Ordinària de l’AMPA del Curs 2014-2015 a la sala d’actes de l’escola.

Els membres de la Junta volem agrair l’assistència, les aportacions i les consultes de totes les famílies que ens vau acompanyar.

En aquesta Assamblea es va aprovar per majoria els comptes corresponents al curs 2013-2014 així com el pressupost econòmic per aquest curs 2014-2015.

Es va presentar la Junta de l’AMPA per aquest curs i va ser aprovada per majoria. El president va explicar l’organigrama de funcionament.

Destacar que es va crear un interessant debat sobre el per què és important ser membre de l’AMPA, les tasques que realitza, en què ajuda a l’escola i a les famílies… Es planteja la necessitat d’augmentar la quota d’AMPA per seguir oferint els mateixos serveis i s’aprova per majoria.

Per part de la Junta es convida a les famílies a participar en tot allò que puguin en les activitats i tasques que realitza l’AMPA.

La Junta comenta que una de les nostres prioritats és que les famílies estiguin informades en tot moment de tots els aspectes en què treballa i gestiona l’AMPA. Apostem per una informació ràpida, clara i oberta a tots els socis.

Es per aquest motiu que en breu penjarem a la web un apartat per aquests temes i aportarem informació més extensa de l'Assemblea.

Tots els detalls de l’Assamblea, punts del dia, estats de comptes, pressupostos…els podreu trobar a l’acta de la mateixa, en el despatx de l'AMPA.

Us dessitgem a tots un molt bon curs!

      

Junta AMPA Escola Pegaso

Benvolgudes famílies,

Des de l'Escola de Pares us volem informar d​'un programa de xerrades que realitzarem durant el mes de novembre i desembre. En el següent enllaç teniu tota la informació (també al tauler d'anuncis i al facebook i blog):

HORARI: DILLUNS 10, 17, 24 DE NOVEMBRE I 1 DE DESEMBRE DE 20H A 21.30H

TEMES: 

 • EDUCACIÓ I INTEL.LIGÈNCIA EMOCIONAL
 • LA COMUNICACIÓ FAMILIAR
 • HÀBITS, RUTINES, NORMES I VALORS
 • AUTOESTIMA I SEGURETAT PERSONAL (PARES I FILLS)
 • EDUCAR EN L'ESFORÇ I PERSEVERANÇA
 • RELACIÓ AMB L'ESCOLA
 • PARENTALITAT POSITIVA

Get best http://www.soccerukjerseys.com/?term-papers-writers in U.S. at MyAssignmenthelp.com. Top paper editing services in U.S. at low price available. Avail when you need paper editors Els temes es tractaran de manera transversal per lo que és necessari assistir a totes les sessions.

We offer low-priced academic go site on any topic. If you're just about to apply to college, order college essays for sale and save your time & nerves! Per fer la reserva de plaça contactar amb nosaltres abans del 7 de novembre a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Benchmarking Phd Thesis - 100% non-plagiarism guarantee of custom essays & papers. Entrust your essays to the most talented writers. Find out all you have Les places són limitades i s'assignaran per rigurós ordre d'inscripció a través del mail facilitat, tenint prioritat les famílies de l'escola.

JA TENIM NOM PEL GRUP DE TABALS

Dimecres, 29 Octubre 2014

Benvolgudes famílies,

Com tots sabreu la darrera setmana vam fer votacions per triar el nom del Grup de Tabals. Després de fer el recompte de vots del formulari penjat al facebook i blog i de la urna que vam posar a consergeria, el resultat és: 

Aquest serà a partir d'ara el logo del grup fet per un pare de l'Escola, al qual volem agrair.

Moltes gràcies a tots per la vostra participació.

El Grup de Tabals es va estrenar el curs passat a les cercaviles de les Festes de Primavera del barri i aquest curs estrenarem el nostre nom a les Festes de La Sagrera.

Esperem que ens acompanyeu en totes aquelles activitats que participem durant el curs, ja siguin festives, reivindicatives... La nostra primera​ trobada serà el pròxim:

 • 16 de novembre Festes de La Sagrera
 • 30 de novembre Festes de St. Andreu

Us hi esperem a tots!

Benvolgudes famílies,

Des de l'Ampa estem preparant la nostra participació a les rues de les Festes de La Sagrera i St. Andreu, junt amb el grup de Tabals de l'escola i el nostre "Pegàs". Us animem a totes les famílies a participar i perque sigui més divertit anirem amb una "petita disfressa".

 • TALLER DE DISFRESSA: 1 de novembre de 10.30h a 12h al Taller de l'Escola.
 • RUA lA SAGRERA: 16 novembre
 • RUA ST. ANDREU: 30 novembre

El material per la disfressa el posarà l'Ampa. Per aquelles persones que no puguin assistir al taller us adjuntem el TUTORIAL i una IMATGE d'exemple. Podreu passar pel despatx a partir del 4 de novembre per recollir el vostre kit de material i fer-ho a casa.

Animeu-vos a participar, passarem un matí plegats i farem veure la nostra escola al barri.

Imatge de la Rua de Sant Andreu 2.014

Us esperem!!

Per a facilitar la gestió del servei de ludoteca us agrairíem que complimenteu el formulari de monitoratge. És molt important per a organitzar correctament el servei disposar d'aquestes dades.

Moltes gràcies!!

L'AMPA necessita de la vostra col·laboració i volem que ens ajudeu a escollim el nom del nostre grup de tabals. Aquest nom l’estrenarem a la cercavila de les festes de la sagrera el proper 16 de novembre.

Les votacions finalitzaran al tancament de l'Assemblea del proper dissabte.

Per a facilitar l'accés a les votacions, a partir de demà 22 d'octubre, hi haurà una urna a consergeria.

Les tres opcions finalistes son:

 • Tabalers de la pegaso
 • Toc de pegàs
 • Els trots de la pegaso

Podeu accedir al nostre formulari on-line per a fer les vostres votacions a: http://goo.gl/forms/GIsNXH3ugi

Moltes gràcies per la vostre participació!!