CONVOCATÒRIA D'ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA DEL CURS 2015-2016 Dilluns, 26 Octubre 2015

Valorar aquest article
(0 vots)

http://www.arch.pw.edu.pl/?order-dissertation-uk Order Dissertation Uk Benvolgudes famílies,

Essay On Ww1

Us convoquem a l’Assemblea General Ordinària del Curs 2015-2016 que tindrà lloc el proper Where Is Cheapest Place To Buy Levitra dimecres 11 de novembre del 2015 a les http://bcn.uprrp.edu/trash/?custom-essay-site-reviews Custom Essay Site Reviews 18:30 hores en primera convocatòria i a les Help Writing A Thesis Statement For Research Paper 19:00 hores en segona, a la Sala d’Actes de l’Escola (L’hora prevista de finalització serà cap a les 21 hores).

ORDRE DEL DIA

  1. Aprovació de l’acta anterior
  2. Aprovació de la memòria del curs 2014-15
  3. Objectius del curs 2015-16
  4. Calendari del curs 2015-16
  5. Compte de resultats del curs 2014-15
  6. Pressupost del curs 2015-16
  7. Ratificació de càrrecs
  8. Situació actual de l’associació (relleus, carnet AMPA, camí escolar, despatx)
  9. Reutilització de llibres: novetats
  10. Precs i preguntes

Write My Essay Nz A partir del 6 de novembre estarà disponible l’acta de l’anterior Assemblea i la Memòria del curs 2014-15 a la nostra web www.ampapegaso.cat (en versió digital) i a la consergeria de l’Escola (en paper).

Start An Essay Us agraïm per avançat a totes les famílies que feu difusió de la convocatòria. L’assemblea és l’espai de debat adequat per decidir entre tots el rumb de l’associació i la seva contribució a l’escola; així que Customize Writing Help és molt important la vostra assistència, valoracions i consultes.

Top Resume Writing Services

Phd Thesis Cloud Computing NOTA: Totes les famílies d’alumnes de l'Escola són convidades a assistir-hi; però, segons marquen els estatuts, recordeu que només les famílies associades tindran dret a vot (1 per família).

http://inet.edu.vn/upload/persuasive-essay-maker-online/ Persuasive Essay Maker Online Us anirem informant de qualsevol notícia relacionada amb l'Assemblea a la nostra web, facebook, twitter i...

Side Effects Of Viagra For Females

http://fionadalwood.com/die-von-mir-verfasste-dissertation-ist-kein-plagiat/ Die Von Mir Verfasste Dissertation Ist Kein Plagiat Us hi esperem!

Llegir http://www.dekart.com/?dissertation-proposal-on-a-evaluative-study Dissertation Proposal On A Evaluative Study 680 vegades

2 comentaris

Deixa un comentari

Woodlands Help With Homework History Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.