DOCUMENTS ASSEMBLEA GENERAL EXTRAORDINÀRIA CURS 2014-2015 Dilluns, 01 Juny 2015

Valorar aquest article
(0 vots)

Benvolgudes famílies,

Customize Writing Help Recordeu que aquest proper dimecres 3 de juny es durá a terme una Assemblea Extraordinària com a punt principal la modificació dels nostres Estatuts, el nou sistema de l'adquisició de llibre i l'estat de les quotes de material i servies.

http://www.arch.pw.edu.pl/?order-dissertation-uk Order Dissertation Uk Tal i com vam avançar us annexem els documents que es tractaran a la reunió per a que els pugueu llegir i fer més àgil l'Assemblea. Els documents son els següents:

Us recordem que és molt important la vostra assistència, valoracions i consultes, ja que aquesta és la manera per a que entre tots ajudem a contribuir en la millora d’aquesta Associació i de la nostre Escola.

Totes les famílies d’alumnes de l'Escola hi són convidades a assistir (es recorda, però, que només les famílies associades tindran dret a vot).

Write My Essay Nz En la finalització de l'Assemblea, es durà a terme un petit pica-pica de germanor on tindrem l'ocasió de connèixer-nos de més a prop i intercanviar opinions.

Start An Essay Us hi esperem!

Llegir http://www.dekart.com/?dissertation-proposal-on-a-evaluative-study Dissertation Proposal On A Evaluative Study 917 vegades

3 comentaris

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Subscriu-te al Butlletí

Tradueix la pàgina

 

Segueix-nos !

Atenció a les Famílies

Writing Term Paper Where Is Cheapest Place To Buy Levitra Despatx: Primer Divendres de cada mes de 16:30 a 17 hores.

Essay On Ww1 http://bcn.uprrp.edu/trash/?custom-essay-site-reviews Custom Essay Site Reviews Teléfons: 93.340.91.50 / 93.340.94.04

També podeu demanar cita per mail a ampa@ampapegaso.cat i us atendrem amb molt de gust.

 

La revista de 7iTria

Agenda

Twitter

Top Resume Writing Services