VOLEM RENOVAR-NOS I AGAFAR MÉS EMBRANZIDA… T’APUNTES? Dimarts, 26 Mai 2015

Valorar aquest article
(0 vots)

Benvolgudes famílies,

Portem uns anys on gràcies a tots vosaltres ens hem fet més visibles que mai. Totes les famílies us mereixeu un... OLÉ!!

Write My Essay Nz Volem i necessitem una mica més d’embranzida per assegurar els projectes comuns amb l’Escola i per això necessitem ampliar la nostre Junta o els membres col·laboradors dels nostres grups de treball.

Start An Essay Tots els membres de l’actual Junta, creiem activament en les associacions i en el treball en xarxa, així com en la regeneració democràtica de tota entitat.

Phd Thesis Cloud Computing Amb això no volem dir que ens anem, ja que volem continuar enriquint i gaudint d’aquesta GRAN ESCOLA, aportant els nostres coneixements i treball.

http://inet.edu.vn/upload/persuasive-essay-maker-online/ Persuasive Essay Maker Online Aprofitant que el proper 3 de juny es durà a terme una Assemblea General Extraordinària, dintre dels punts de l’Ordre del dia, us comentarem la necessitat de la implicació de les famílies dintre de l’Escola, formant part de la Junta o Col·laboradors de l’AMPA.

http://fionadalwood.com/die-von-mir-verfasste-dissertation-ist-kein-plagiat/ Die Von Mir Verfasste Dissertation Ist Kein Plagiat L’actual Junta porta un camí de tres cursos i veiem necessari aquest nou aire fresc, amb possibles canvis en els propers cursos, segons la disponibilitat de tots vosaltres.

Aquests canvis, principalment serien la renovació dels càrrecs amb més responsabilitat com els de President, Vicepresident, Tresorer i Secretari de cara al curs 2016-2017, ja que finalitza el mandat i així durant el proper curs, anar fent un correcte traspàs de coneixements.

Do Online Homework Noves incorporacions donarien més possibilitats de repartir totes les tasques i arribar a molts més objectius. També permetria reasignar les tasques actuals entre tots el membres de la Junta i Col·laboradors per assumir nous reptes.

Woodlands Help With Homework History Com dèiem en línees anteriors, http://www.arch.pw.edu.pl/?order-dissertation-uk Order Dissertation Uk Where Is Cheapest Place To Buy Levitra volem fer més gran la nostre AMPA i reforçar la nostre ESCOLA, http://bcn.uprrp.edu/trash/?custom-essay-site-reviews Custom Essay Site Reviews T’APUNTES?

Llegir Customize Writing Help 909 vegades

2 comentaris

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Subscriu-te al Butlletí

Tradueix la pàgina

 

Segueix-nos !

    

Atenció a les Famílies

Top Resume Writing Services Help Writing A Thesis Statement For Research Paper Despatx: Primer Divendres de cada mes de 16:30 a 17 hores.

http://www.dekart.com/?dissertation-proposal-on-a-evaluative-study Dissertation Proposal On A Evaluative Study Teléfons: 93.340.91.50 / 93.340.94.04

També podeu demanar cita per mail a ampa@ampapegaso.cat i us atendrem amb molt de gust.

Side Effects Of Viagra For Females  

La revista de 7iTria

Agenda

Twitter