RESUM ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA (25 D'OCTUBRE DEL 2014) Dimecres, 29 Octubre 2014

Valorar aquest article
(1 Votar)

We offer top quality http://www.velerosa.it/computer-science-admissions-essay/ to college, university students. Enter the college of your dream with our application essay writers Benvolgudes famílies,

http://www.kassoudakis.gr/?research-paper-on-equal-pay-act - put out a little time and money to get the report you could not even imagine Use this platform to receive your valid paper handled El passat dissabte 25 d’octubre va tenir lloc l’Assemblea General Ordinària de l’AMPA del Curs 2014-2015 a la sala d’actes de l’escola.

Get best http://www.soccerukjerseys.com/?term-papers-writers in U.S. at MyAssignmenthelp.com. Top paper editing services in U.S. at low price available. Avail when you need paper editors Els membres de la Junta volem agrair l’assistència, les aportacions i les consultes de totes les famílies que ens vau acompanyar.

We offer low-priced academic go site on any topic. If you're just about to apply to college, order college essays for sale and save your time & nerves! En aquesta Assamblea es va aprovar per majoria els comptes corresponents al curs 2013-2014 així com el pressupost econòmic per aquest curs 2014-2015.

Benchmarking Phd Thesis - 100% non-plagiarism guarantee of custom essays & papers. Entrust your essays to the most talented writers. Find out all you have Es va presentar la Junta de l’AMPA per aquest curs i va ser aprovada per majoria. El president va explicar l’organigrama de funcionament.

follow link - diversify the way you cope with your homework with our professional service Benefit from our cheap custom essay writing services and Destacar que es va crear un interessant debat sobre el per què és important ser membre de l’AMPA, les tasques que realitza, en què ajuda a l’escola i a les famílies… Es planteja la necessitat d’augmentar la quota d’AMPA per seguir oferint els mateixos serveis i s’aprova per majoria.

When you want to http://mujerguatemala.org/credit-union-business-plan/s for college there are things to consider in order not to fall a victim of poorly prepared work Per part de la Junta es convida a les famílies a participar en tot allò que puguin en les activitats i tasques que realitza l’AMPA.

La Junta comenta que una de les nostres prioritats és que les famílies estiguin informades en tot moment de tots els aspectes en què treballa i gestiona l’AMPA. Apostem per una informació ràpida, clara i oberta a tots els socis.

Es per aquest motiu que en breu penjarem a la web un apartat per aquests temes i aportarem informació més extensa de l'Assemblea.

Tots els detalls de l’Assamblea, punts del dia, estats de comptes, pressupostos…els podreu trobar a l’acta de la mateixa, en el despatx de l'AMPA.

Us dessitgem a tots un molt bon curs!

      

Junta AMPA Escola Pegaso

Llegir Make your website stand out and convert more visitors with our web enter site, at India based Content Writing Company Content Beats. 1846 vegades