RESUM ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA (25 D'OCTUBRE DEL 2014) Dimecres, 29 Octubre 2014

Valorar aquest article
(1 Votar)

Buy Custom Written Essays to get the best paper. There is enough time to go through your completed paper to ascertain the quality of the paper. Benvolgudes famílies,

Top list of the Psychology Essay On Eating Disorders is your key to success! We are glad to provide you with freshest proofreading services reviews and trustworthy El passat dissabte 25 d’octubre va tenir lloc l’Assemblea General Ordinària de l’AMPA del Curs 2014-2015 a la sala d’actes de l’escola.

bermuda triangle speech outline Best here personal statement essay for college application help writing master of arts thesis brock Els membres de la Junta volem agrair l’assistència, les aportacions i les consultes de totes les famílies que ens vau acompanyar.

Enjoy the Best enter Services by Professional Writers. Buy Coursework at Affordable Prices by The Coursework UK and Get Top Grades for En aquesta Assamblea es va aprovar per majoria els comptes corresponents al curs 2013-2014 així com el pressupost econòmic per aquest curs 2014-2015.

Essay Writing Help Online - If you need to find out how to compose a good essay, you have to read this choose the service, and our professional writers Es va presentar la Junta de l’AMPA per aquest curs i va ser aprovada per majoria. El president va explicar l’organigrama de funcionament.

http://www.tkspace.net/?homework-helpers-long-valley-nj offers you a wide range of academic writing services. We have only pro writers in our team. High quality guaranteed. Destacar que es va crear un interessant debat sobre el per què és important ser membre de l’AMPA, les tasques que realitza, en què ajuda a l’escola i a les famílies… Es planteja la necessitat d’augmentar la quota d’AMPA per seguir oferint els mateixos serveis i s’aprova per majoria.

Per part de la Junta es convida a les famílies a participar en tot allò que puguin en les activitats i tasques que realitza l’AMPA.

La Junta comenta que una de les nostres prioritats és que les famílies estiguin informades en tot moment de tots els aspectes en què treballa i gestiona l’AMPA. Apostem per una informació ràpida, clara i oberta a tots els socis.

Es per aquest motiu que en breu penjarem a la web un apartat per aquests temes i aportarem informació més extensa de l'Assemblea.

Tots els detalls de l’Assamblea, punts del dia, estats de comptes, pressupostos…els podreu trobar a l’acta de la mateixa, en el despatx de l'AMPA.

Us dessitgem a tots un molt bon curs!

      

Junta AMPA Escola Pegaso

Llegir The best Bbc Homework Help from Australian pro experts. Exceptional quality that ensures the highest scores. It's totally affordable service for every student 1801 vegades

Subscriu-te al Butlletí

Tradueix la pàgina

 

Segueix-nos !

    

Atenció a les Famílies

There are many source urls to choose from, but IndieReader offers the best value, with prices almost half that of our competition. Despatx: Primer Divendres de cada mes de 16:30 a 17 hores.

Reverse outlining helps you to achieve a greater level of objectivity by This may involve a back-and-forth between Personal Statement For Graduate and body Teléfons: 93.340.91.50 / 93.340.94.04

També podeu demanar cita per mail a ampa@ampapegaso.cat i us atendrem amb molt de gust.

 

La revista de 7iTria

  • 1r Trimestre  My picks for the top three follow urls include those features and more. But which one is the right one for you? Read my essay writing (Nou)
  • 2n Trimestre
  • 3r Trimestre

Agenda

Twitter