RESUM ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA (25 D'OCTUBRE DEL 2014) Dimecres, 29 Octubre 2014

Valorar aquest article
(1 Votar)

Benvolgudes famílies,

Customize Writing Help El passat dissabte 25 d’octubre va tenir lloc l’Assemblea General Ordinària de l’AMPA del Curs 2014-2015 a la sala d’actes de l’escola.

http://www.arch.pw.edu.pl/?order-dissertation-uk Order Dissertation Uk Els membres de la Junta volem agrair l’assistència, les aportacions i les consultes de totes les famílies que ens vau acompanyar.

En aquesta Assamblea es va aprovar per majoria els comptes corresponents al curs 2013-2014 així com el pressupost econòmic per aquest curs 2014-2015.

Es va presentar la Junta de l’AMPA per aquest curs i va ser aprovada per majoria. El president va explicar l’organigrama de funcionament.

Write My Essay Nz Destacar que es va crear un interessant debat sobre el per què és important ser membre de l’AMPA, les tasques que realitza, en què ajuda a l’escola i a les famílies… Es planteja la necessitat d’augmentar la quota d’AMPA per seguir oferint els mateixos serveis i s’aprova per majoria.

Start An Essay Per part de la Junta es convida a les famílies a participar en tot allò que puguin en les activitats i tasques que realitza l’AMPA.

Phd Thesis Cloud Computing La Junta comenta que una de les nostres prioritats és que les famílies estiguin informades en tot moment de tots els aspectes en què treballa i gestiona l’AMPA. Apostem per una informació ràpida, clara i oberta a tots els socis.

http://inet.edu.vn/upload/persuasive-essay-maker-online/ Persuasive Essay Maker Online Es per aquest motiu que en breu penjarem a la web un apartat per aquests temes i aportarem informació més extensa de l'Assemblea.

http://fionadalwood.com/die-von-mir-verfasste-dissertation-ist-kein-plagiat/ Die Von Mir Verfasste Dissertation Ist Kein Plagiat Tots els detalls de l’Assamblea, punts del dia, estats de comptes, pressupostos…els podreu trobar a l’acta de la mateixa, en el despatx de l'AMPA.

Us dessitgem a tots un molt bon curs!

Do Online Homework       

Woodlands Help With Homework History Junta AMPA Escola Pegaso

Llegir http://www.dekart.com/?dissertation-proposal-on-a-evaluative-study Dissertation Proposal On A Evaluative Study 1497 vegades

5 comentaris

Deixa un comentari

Top Resume Writing Services Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Subscriu-te al Butlletí

Tradueix la pàgina

 

Segueix-nos !

Atenció a les Famílies

Where Is Cheapest Place To Buy Levitra Despatx: Primer Divendres de cada mes de 16:30 a 17 hores.

http://bcn.uprrp.edu/trash/?custom-essay-site-reviews Custom Essay Site Reviews Teléfons: 93.340.91.50 / 93.340.94.04

També podeu demanar cita per mail a ampa@ampapegaso.cat i us atendrem amb molt de gust.

 

La revista de 7iTria

Agenda

Twitter