Acta Junta 15-12-2017 Dimecres, 17 Gener 2018

Valorar aquest article
(0 vots)
CINQUENA REUNIÓ DE JUNTA DEL CURS 2017-2018 - 15 de Desembre del 2017

Make site your dreams become a . Pearson Prentice Hall and our other respected imprints provide educational materials, technologies Al taller de l’escola, quan són les 19:30 del vespre, comença la reunió amb els següents temes a tractar:

We know the type of essay needed by looking at the topic and instructions. Any watch for you should be able to classify your essay before writing. Services offered by website that writes essays for you. The website that write essays for you offer varieties of services. Read reviews, compare customer ratings, see screenshots, and learn more about Essay Checklist - http://www.moixo.com/?argumentative-essay-on-homeschooling and Get The Highest Grade. Download DESENVOLUPAMENT DE LA REUNIÓ

Once you use our live chat support and say Please get link online you will not worry about Who Can Do My Assignment For Me. Hi assisteixen David Escutia, Carmen Martínez, Montserrat Tarrida, Ferran Federico, Tere Rodríguez, Susana Ayorinde, Lorena Martínez, Sammy Brandariz i Judith Vicente

EssayCompaniesReviews.com is young and ambition team of students, who provide trustful reviews of http://www.oxpe.co.uk/?creative-writing-papers and can surely give an advice for Find out more about how our writers and custom http://www.belitec.ca/do-12-month-business-plan/ can help you complete your essay or dissertation on time. All payments are security Primer.- Preparació de l’Assemblea Ordinària

http://royalsoftwarestore.com/product/autodesk-inventor-lt-suite-2018/ Es parla de la situació en la que estem i s’insisteix en que sense secretari no podem continuar endavant,tenim un possible però encara no ha dit si sí o si no. Es debat el text presentat per part del grup de pares, i es valora les diferents opcions que tenim. Es diu que es un text que no ens lliga de cap mena i que seguirem actuant de la mateixa mena. Hi haurà uns pares que formaran la comissió de comunicació i serà ells els que s’encarregaran de decidir quins textos i comunicacions volen que surtin, però finalment serà la junta que pel mètode de vot es dirà quin tirà endavant i quin no.

Es decideix deixar tot com està i que veient el que surt a la Assemblea, cada un personalment decidirà que fer. Si alguna persona no es troba còmode deixarà la junta com a càrrec que te.

site right here! Want to buy college essay but have no idea where to purchase it? Our writing service provides students with any writing aid. Segon.-Festa de Nadal

Es fa repàs de tot el necessari per la festa i el guió que seguirà, és parla del quadrant de tasques i voluntaris que tenim, de com fer-les , qui i com. Sembla ser que tenim tots els torns coberts.

La llum de Nadal serà la Tere i guiarà la festa durant la durada, farà presentació de la mateixa i dirigirà el teaming.

Es decideix fer el sorteig conjunt de les 4 entrades al Tibidabo, es vendran números que després amb el que es reculli es farà una donació a una entitat amb voluntariat, l’escollida ha sigut Punt. Els números es venen 2  a 1euro, 4 a 10 euros.

Dijous abans de la festa es pujarà al facebook les fotos dels dibuixos per fer les samarretes, el que més “me gusta” tingui dissabte a les 17:00 serà l’escolli’t i s’anunciarà a la festa.

Es posaran a la festa en l’entrada capses per la recollida d’aliments per la Sagrera es Mou.

Els preparatius de llums comença’n dijous tarda, seguim divendres a la tarda i s’acaben dissabte al matí.

El Pegaso’s Cor farà assaig general amb el só al patí divendres tarda i les responsables deixarem tots els tallers per las carpes preparats per sortir dissabte a la tarda a les 16:00

Dissabte al matí s’han de muntar carpes, bar i enllestir tot el que calgui.

I Need Help With My Essay - Change the way you deal with your assignment with our approved service Opt for the service, and our experienced scholars will Tercer.- Carnestoltes

Es canvia el model de presentació ja que no es fa el mateix format de festa. S’anuncia la disfressa amb motiu dels 40 anys de l’escola a la Festa de la Llum(Nadal) però es començarà a treballar després de festes. S’ha dit de fer disfressa senzilla i amb la comissió de bricolatge fe una carrossa amb una tarta.

A més Miquel que està en la comissió dels 40 anys, ha enviat per email lo que se està treballant:

He tingut una reunió el 27 de novembre amb l'Àngels, la cap d'estudis, i en Jordi Sànchez, un mestre de l'escola que també és historiador, sobre el 40è aniversari de l'escola. Va ser una primera presa de contacte i no vam estar molta estona, tornarem a quedar.

Els hi vaig explicar els continguts del vídeo i els hi va semblar bé. Vam parlar sobre si potser era un pel llarg (entre 20 o 25 minuts), però certament valia la pena fer un reportatge extens sobre el tema, una possibilitat era fer-ne dos, un reportatge llarg i un vídeo més curt (d'uns 8 o 10 minuts màxim), de tota manera no vam acordar rés. Per altra banda, es va dir que contactarien amb algun antic mestre per que oferís el seu testimoni.

També vaig explicar el què l'AMPA tenia previst fer per a la celebració, bàsicament les samarretes amb logo i la lona exterior. De tota manera, l'Àngels ja estava assabentada de tot, doncs el tema ja s'havia tractat en l'anterior reunió de la junta de l'AMPA amb l'equip directiu de l'Escola. 

Per últim van dir-me el que l'escola té pensat fer. Una celebració al saló d'actes cap al més d'abril, amb autoritats i on a més de parlaments es podria visualitzar el vídeo (possiblement el curt) i amb alguna actuació d'alumnes, cants i/o danses.

Sense més temes a tractar, finalitza la reunió a les 23:30 hores aproximadament.

Llegir http://cheapessaywritings24.com/buy-narrative-essay/ - AF3 Medicine, Kosice, Slovakia. 193 likes. Comprehensive and effective help for Medical student with composing diploma thesis.... 209 vegades