CONVOCATÒRIA D'ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA DEL CURS 2016-17 Dijous, 03 Novembre 2016

Valorar aquest article
(0 vots)

Benvolgudes famílies,

Write My Essay Nz Us convoquem a l’Assemblea General Ordinària del Curs 2016-17 que tindrà lloc el proper Where Is Cheapest Place To Buy Levitra divendres 18 de novembre del 2016 a les http://bcn.uprrp.edu/trash/?custom-essay-site-reviews Custom Essay Site Reviews 17:00 hores, a la Sala d’Actes de l’Escola.

Start An Essay http://www.arch.pw.edu.pl/?order-dissertation-uk Order Dissertation Uk ORDRE DEL DIA

  1. Aprovació de l’acta anterior
  2. Aprovació de l'acta de l'anterior Assemblea i la Memòria del curs 2015-16 Help Writing A Thesis Statement For Research Paper (*)
  3. Examen del balanç econòmic i aprovació de comptes del curs 2015-16
  4. Lectura de l'informe d'auditoria de comptes i nomenament de nous censors de comptes
  5. Presentació i aprovació del pressupost econòmic curs 2016-17
  6. Organigrama de funcionament de l’AMPA
  7. Presentació candidatures per a la Junta de l’AMPA
  8. Aprovació de la Junta escollida
  9. Precs i preguntes

Phd Thesis Cloud Computing http://www.dekart.com/?dissertation-proposal-on-a-evaluative-study Dissertation Proposal On A Evaluative Study Hi haurà servei de monitoratge gratuït per a totes les famílies assistents que ho necessitin. Cal sol·licitar-ho prèviament al despatx número 8 en l’horari habitual.

Top Resume Writing Services

http://inet.edu.vn/upload/persuasive-essay-maker-online/ Persuasive Essay Maker Online (*) Estarà disponible pels socis, a partir del 14 de novembre, per mitjà de la pàgina web www.ampapegaso.cat (en versió digital) i a la consergeria de l’Escola (en paper).

http://fionadalwood.com/die-von-mir-verfasste-dissertation-ist-kein-plagiat/ Die Von Mir Verfasste Dissertation Ist Kein Plagiat Us agraïm per avançat a totes les famílies que feu difusió de la convocatòria. L’assemblea és l’espai de debat adequat per decidir entre tots el rumb de l’associació i la seva contribució a l’escola; així que és molt important la vostra assistència, valoracions i consultes.

Side Effects Of Viagra For Females

NOTA: Totes les famílies d’alumnes de l'Escola són convidades a assistir-hi; però, segons marquen els estatuts, recordeu que només les famílies associades tindran dret a vot (1 per família).

Do Online Homework Us anirem informant de qualsevol notícia relacionada amb l'Assemblea a la nostra web, facebook, twitter i...

Woodlands Help With Homework History Us hi esperem!

Llegir Customize Writing Help 132 vegades

Deixa un comentari

Writing Term Paper Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.