2a REUNIÓ DE JUNTA CURS 2016-2017 Dimecres, 19 Octubre 2016

Valorar aquest article
(0 vots)

http://www.arch.pw.edu.pl/?order-dissertation-uk Order Dissertation Uk Benvolgudes famílies,

Side Effects Of Viagra For Females

El dimecres 19 d'octubre tindrà lloc la segona reunió de Junta del present curs. Com vam anunciar a les reunions d'aula, aquesta Junta porta uns cursos gestionant l’Associació, una entitat que és de tots el pares i mares de l’Escola, on de manera natural es necessita la incorporació de nous membres, per continuar el treball conjunt amb el Centre amb els projectes actuals i donar nous impulsos i reptes.

És per això que us convidem obertament a formar part de la reunió i aportar tot allò que com a pares i/o mares podem donar a la nostra Escola. Amb això, enriquim i compartim amb els nostres fills i filles la vida a dins de la Comunitat Educativa.

Write My Essay Nz Customize Writing Help Where Is Cheapest Place To Buy Levitra 2a Reunió de Junta Directiva del curs 2016-2017

Start An Essay http://bcn.uprrp.edu/trash/?custom-essay-site-reviews Custom Essay Site Reviews Dia i hora: Dimecres 19 d'octubre a les 19:30 hores
Help Writing A Thesis Statement For Research Paper Lloc: Taller de l'Escola

Phd Thesis Cloud Computing http://www.dekart.com/?dissertation-proposal-on-a-evaluative-study Dissertation Proposal On A Evaluative Study Ordre del dia:

  1. Preparació Assemblea General Ordinària
  2. Memòria Curs 2015-2016
  3. Festa benvinguda P3
  4. Roda de Comissions
  5. Precs i preguntes

http://inet.edu.vn/upload/persuasive-essay-maker-online/ Persuasive Essay Maker Online En els propers dies us informarem dels temes tractats.

http://fionadalwood.com/die-von-mir-verfasste-dissertation-ist-kein-plagiat/ Die Von Mir Verfasste Dissertation Ist Kein Plagiat Quedem a la vostre disposició per a qualsevol consulta o suggeriment.

Cordialment,

Do Online Homework Junta AMPA Pegaso

Llegir 292 vegades

6 comentaris

Deixa un comentari

Top Resume Writing Services Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.