1a REUNIÓ DE JUNTA CURS 2016-2017 Dimarts, 13 Setembre 2016

Valorar aquest article
(0 vots)

http://www.arch.pw.edu.pl/?order-dissertation-uk Order Dissertation Uk Benvolgudes famílies,

En primer lloc us volem donar la benvinguda a aquest nou curs 2016-2017, en especial a tots els nous alumnes que comencen una nova etapa i un record per aquells que comencen etapes noves en altres centres.

Demà dimecres 14 de setembre tindrà lloc la primera reunió de Junta del present curs. Com molts sabeu, aquesta Junta porta uns cursos gestionant l’Associació, una entitat que és de tots el pares i mares de l’Escola, on de manera natural es necessita la incorporació de nous membres, per continuar el treball conjunt amb el Centre amb els projectes actuals i donar nous impulsos i reptes.

Write My Essay Nz És per això que us convidem obertament a formar part de la reunió de demà i aportar tot allò que com a pares i/o mares podem donar a la nostra Escola. Amb això, enriquim i compartim amb els nostres fills i filles la vida a dins de la Comunitat Educativa.

Start An Essay Customize Writing Help Where Is Cheapest Place To Buy Levitra 1a Reunió de Junta Directiva del curs 2016-2017

Phd Thesis Cloud Computing http://bcn.uprrp.edu/trash/?custom-essay-site-reviews Custom Essay Site Reviews Dia i hora: Dimecres 14 de setembre a les 19:30 hores
Help Writing A Thesis Statement For Research Paper Lloc: Taller de l'Escola

http://inet.edu.vn/upload/persuasive-essay-maker-online/ Persuasive Essay Maker Online http://www.dekart.com/?dissertation-proposal-on-a-evaluative-study Dissertation Proposal On A Evaluative Study Ordre del dia:

  1. Calendari Curs 2016-2017
  2. Objectius Curs 2016-2017
  3. Memòria Curs 2015-2016
  4. Devolutiva tanca i manteniment escola
  5. Devolutiva extraescolars
  6. Revisió càrrecs Junta
  7. Reunions d’aula
  8. Precs i preguntes

http://fionadalwood.com/die-von-mir-verfasste-dissertation-ist-kein-plagiat/ Die Von Mir Verfasste Dissertation Ist Kein Plagiat En els propers dies us informarem dels temes tractats.

Quedem a la vostre disposició per a qualsevol consulta o suggeriment.

Do Online Homework Cordialment,

Woodlands Help With Homework History Junta AMPA Pegaso

Llegir 555 vegades
Més en aquesta categoria: 2a REUNIÓ DE JUNTA CURS 2016-2017 »

33 comentaris

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.