DILLUNS 14 INICI DE CURS "GROC" I RECORDATORI INSCRIPCIONS EXTRAESCOLARS, RENOVACIÓ i QUOTA SOCI Dijous, 10 Setembre 2015

Valorar aquest article
(0 vots)

We offer low-priced academic go site on any topic. If you're just about to apply to college, order college essays for sale and save your time & nerves! Benvolgudes famílies,

Benchmarking Phd Thesis - 100% non-plagiarism guarantee of custom essays & papers. Entrust your essays to the most talented writers. Find out all you have Dilluns 14 comença un nou curs on tant petits com grans tenim moltes ganes d'iniciar una nova etapa amb els amics i companys. Desitgem un bon curs a tothom.

follow link - diversify the way you cope with your homework with our professional service Benefit from our cheap custom essay writing services and Per una altra banda moltes escoles començaran el curs amb el nostre color reivindicatiu... el GROC. Us esperem a tots aquest dilluns amb les samarretes grogues, ja que es la nostre veu en contra de les retallades, de la LOMCE i de la LEC.

When you want to http://mujerguatemala.org/credit-union-business-plan/s for college there are things to consider in order not to fall a victim of poorly prepared work Volem recordar-vos que el període d'inscripcions d'activitats extraescolars va començar el passat 1 de setembre i s'ha de fer de manera presencial. L'horari de despatx per a les inscripcions és de 16 a 17 hores.

El proper dilluns 14 el despatx de l'AMPA romandrà obert de 8:30 a 13:00 i de 14:30 a 17:00 hores, per a gestionar l'alta o renovació de Socis i per a la venta de samarretes grogues. També estarem per a qualsevol dubte o consulta que tingueu.

Tots els fills i filles dels socis que hagin abonat la quota de l'AMPA abans del 9 de setembre se'ls farà entrega de la agenda, dintre de l'horari lectiu i a la mateixa aula el primer dia de classe.

Referent a la quota d'AMPA (25€ per família) us volem recordar de quina manera i per a que es destinen aquests ingressos (detall curs 2014-2015):

  • 57% es destinen a l'Escola. Lloguer de tot el material de la Diada de l'Esport, bibliotecària per gestió i assessorament a tots els alumnes, espectacle de Carnestoltes per a tots els alumenes en horari lectiu i petites reparacions a l'Escola.
  • 9% es destinen al costos obligatoris que tenim com Associació. Assegurança per fer activitats (aquesta ens dona descomptes a tots els alumnes que fan extraescolars), federació amb la FAPAC, serveis de gestors financers i serveis per a la gestió de les dades personals (LOPD).
  • 11% es destinen als Socis. L'Agenda Escolar.
  • 5% es destinen a ajuts a famílies.
  • 16% es destinen a l'organització d'activitats, Assemblees, formacions,...

Tota família sòcia de l'AMPA te dret a gaudir de:

  • Descompte del 15% en la compra dels quaderns de treball (llibres) a la Lliberia Canales.
  • Agenda escolar gratuïta (6€ preu de venda al públic).
  • Descomptes al Casal d'estiu i serveis d'acollida (matí i tarda).
  • Matrícula trimestral gratuïta en les activitats extraescolars.
  • Descomptes en altres activitats realitzades o gestionades per l'AMPA.

Si encara no heu fet el tràmit, podeu fer-ho dilluns 14 en els horaris abans indicats o bé fent-nos arribar el formulari d'inscripció corresponent i el comprovant de pagament del ingrés o transferència al compte del Banc de Sabadell ES18-0081-0058-8500-0154-7855.

Make your website stand out and convert more visitors with our web enter site, at India based Content Writing Company Content Beats. Get best http://www.soccerukjerseys.com/?term-papers-writers in U.S. at MyAssignmenthelp.com. Top paper editing services in U.S. at low price available. Avail when you need paper editors És molt important que ens feu arribar la butlleta d'Inscripció i/o Renovació de Soci a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  o bé deixar-lo a la bústia de l'AMPA, ja que amb aquestes dades podrem fer entrega a l'aula de l'agenda als alumnes des de 1r fins a 6é i informar als coordinadors dels serveis d'extraescolars i acollida (matí i tarda) per accedir als descomptes i beneficis abans indicats.

Quedem a la vostra disposició per aclarir qualsevol dubte.

We offer top quality http://www.velerosa.it/computer-science-admissions-essay/ to college, university students. Enter the college of your dream with our application essay writers Bon inici de Curs 2015-2016

Llegir http://www.kassoudakis.gr/?research-paper-on-equal-pay-act - put out a little time and money to get the report you could not even imagine Use this platform to receive your valid paper handled 1830 vegades