Presentació

L'AMPA de l'Escola Pegaso és l'associació que agrupa les mares i els pares de l'escola que voluntàriament ens hi hem inscrit. El nostre principal objectiu és col·laborar amb l’escola per donar suport i millorar en la mesura que puguem la qualitat de l'ensenyament dels nostres fills i filles.

Customize Writing Help
L'AMPA de l'Escola Pegaso està federada a la  Where Is Cheapest Place To Buy Levitra FAPAC, la Federació d’Associacions de Mares i Pares d'Alumnes de Catalunya, i forma part, així mateix, de la  http://bcn.uprrp.edu/trash/?custom-essay-site-reviews Custom Essay Site Reviews Coordinadora d'AMPAs de Sant Andreu, que agrupa les escoles públiques del nostre barri.

Podeu fer clic  Help Writing A Thesis Statement For Research Paper aquí per llegir els ESTATUTS de l'AMPA de l'Escola Pegaso.

El nostre objectiu

http://www.arch.pw.edu.pl/?order-dissertation-uk Order Dissertation Uk Representar totes les Famílies de l’Escola fent de pont entre aquestes i Escola.

Col·laborar amb l’Escola en la seva funció educadora, en la formació dels nostres fills, tant en activitats educatives del Centre com en activitats complementàries seguint l’ideari de l’Escola.

Top Resume Writing Services

Promoure la representació i participació dels pares en el Consell Escolar.

Write My Essay Nz Promoure i fomentar la participació de la Comunitat Escolar i Educativa.

Side Effects Of Viagra For Females

Com s'organitza l'associació

Start An Essay L’Assemblea general és el principal òrgan de govern de l’AMPA i està formada, amb igualtat de drets, per tots els socis i sòcies que hi assisteixin. Se celebra cada any al mes de novembre i, entre altres funcions, ha d’aprovar la  http://www.dekart.com/?dissertation-proposal-on-a-evaluative-study Dissertation Proposal On A Evaluative Study memòria d'activitats de la junta directiva, l’estat de comptes i el pressupost de l’exercici següent.

Phd Thesis Cloud Computing L’assemblea general escull la Junta directiva, l’òrgan de gestió de l’associació. La junta que va sorgir de l’assemblea del 19 de novembre del 2.012 està formada per les persones següents:

  • President: Jordi Suárez
  • Vicepresidenta: Mireia Mercader
  • Tresorera: Lluïsa Mallol
  • Secretària: Cristina Teruel
  • Vocals: Montserrat Perales, Sandra Llorente, Dani Martínez, Julià Fernández, David Vandrell, Gemma Llamas, Macarena Herrera i Anselm Rodrigo.
  • Coordinadors i Col·laboradors: Josep Maria Ebri, Maryan González, Eva Maria Fernández, Marta Montoya, Andreu Lacambra i Quim Latorre.

http://inet.edu.vn/upload/persuasive-essay-maker-online/ Persuasive Essay Maker Online La junta de l’AMPA está organitzada per diverses Comissions de treball. Les comissions són indispensables per al bon funcionament de l’associació perquè permeten organitzar millor la feina del dia a dia.

http://fionadalwood.com/die-von-mir-verfasste-dissertation-ist-kein-plagiat/ Die Von Mir Verfasste Dissertation Ist Kein Plagiat  

Do Online Homework D'esquerra a dreta i de baix a dalt:

Woodlands Help With Homework History Julià Fernádez, Maryan González, Sandra Llorente, Arantxa Márquez, Dani Martínez, Lluïsa Mallol, Cristina Teruel, Montserrat Perales, Mireia Mercader, Gemma Llamas, Jordi Suarez i David Vendrell.

Writing Term Paper Manquen a la fotografia: Macarena Herrera, Anselm Rodrigo, Josep M. Ebri, Eva M. Fernández, Marta Montoya, Andreu Lacambra i Quim Latorre.
 

Attachments:
Download this file (ESTATUTS VIGENTS.pdf)ESTATUTS VIGENTS[Estatuts vigents de l'AMPA de l'Escola Pegaso]33 kB
Download this file (Informe_Gestio_Curs_2012_2013.pdf)Informe Gestió 2012-2013[Memòria del curs 2012-2013]1215 kB